Klaar voor de volgende stap?

Vind hier alle vacatures!

/_images_upload/_tn_62d071c7b8e9b284.jpg
Werken in de gezondheidszorg ?

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_72f8a6ea58e73d02.jpg
Een nieuwe uitdaging ?
U vindt ze hier
/_images_upload/_tn_bbef31b62258919a.jpg
Werken in zorg en welzijn ?

Een sector vol kansen

/_images_upload/_tn_ff12ad9d66eb9611.jpg
Zorgen met

geest, hand en hart

AZ Alma

AZ Alma

Gegevens

Voorstelling van de organisatie
Voor AZ Alma is de kwaliteit van de geboden zorg belangrijk. Dat staat duidelijk vermeld in de missie van ons ziekenhuis:

Samen met patiënten en zorgverleners werken wij in wederzijds vertrouwen en openheid aan de uitbouw van een kwalitatief hoogwaardig zorgaanbod in onze regio.
Het werken met kwaliteitsindicatoren stelt ons in staat onze eigen resultaten beter te begrijpen en uiteraard onze zorg voor u verder te verbeteren. Door gebruik te maken van de indicatoren uit het Vlaams indicatorenproject, een initiatief waaraan AZ Alma actief meewerkt, kunnen we onze eigen resultaten vergelijken met de resultaten van andere Vlaamse ziekenhuizen. U kunt meer informatie over dit project vinden op de website van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid.

Onze slagzin: zorg met een hart - 'warm' menselijk in alles wat we doen
In AZ Alma staat de mens centraal. Enerzijds investeren we bij AZ Alma in moderne infrastructuur en hoogstaande technologie om onze patiënten maximaal te helpen en te ondersteunen. Anderzijds zijn we er ons van bewust dat 'zorgen voor' zoveel meer is dan het uitvoeren van puur medisch-technische handelingen. Het gaat ook over begrip, tijd maken voor een babbel en een warme, menselijke aanpak. In onze slagzin willen we deze benadering centraal stellen. 'Zorg' bij AZ Alma is 'Zorg met een hart'.

Ons logo: een 'open' hart
De 'm' uit AZ Alma werd omgetoverd tot een 'open' hart zonder aan leesbaarheid in te boeten. In onze naam en slagzin, maar ook als geïsoleerd symbool, dragen wij voortaan ons 'hart' uit.

Onze huisstijl: levendig rood en warm grijs
Om onze menselijke, warme en open identiteit te benadrukken, kozen we voor ons nieuwe huisstijl een zacht kleurenpallet van levendig rood en warm grijs. Kleuren die enerzijds vitaliteit en anderzijds ingetogenheid symboliseren. Op die manier sluiten ze aan bij de dagdagelijkse realiteit in de ziekenhuiswereld.
Vestigingen
Ringlaan 15
9900 Eeklo
Tel: 09 310 00 00

Gentse Steenweg 132
8340 Sijsele-Damme
Tel: 09 310 00 00
Foto's

Informatie

Informatie
In AZ Alma zijn dagelijks 120 artsen, 1.290 medewerkers en 175 vrijwilligers aan de slag om onze patiënten met de beste zorgen te omringen. Daarvoor zetten we ons 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 in.

Maar het kan altijd beter en misschien heeft u wel een idee of een voorstel om ons mee te helpen onze zorg nog te verbeteren. Of misschien wilt u gewoon een (leuke) ervaring meedelen over uw verblijf of dat van een familielid in AZ Alma?
Missie
Wij willen u als patiënt graag inzage geven in de kwaliteit van onze zorg door een aantal resultaten beschikbaar te maken op onze website. Niet alle indicatoren uit het VIP2 project zijn reeds vrijgegeven voor publicatie; het is immers ons beleid om de beschikbare indicatoren eerst intern te bespreken met de betrokken zorgverleners en daarna pas op de eigen website van AZ Alma te publiceren.
Selectieprocedures
Wij bieden als werkgever aan onze werknemers met een onbepaalde duur contract of werknemers die langer dan 6 maanden in dienst zijn een door de werkgever betaalde hospitalisatieverzekering aan. Medewerkers kunnen ook hun partner en gezinsleden tegen het groepstarief laten aansluiten tegen kostprijs. Meer info hierover kan je vinden in de documenten hieronder. Voor bijkomende vragen kan je ook steeds contact opnemen met de personeelsdienst op het nummer 09 310 01 27 of via personeelsdienst@azalma.be.
Bedrijfsfilmpje

Cultuur bedrijf

Werknemers

Onze werknemers aan het woord
Hier komen alle getuigenissen van al uw personeelsleden en werknemers

Recente vacatures van AZ Alma

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres gegevens

Adres:Ringlaan 15
Postcode:9900
Stad:EEKLO
Land:BE
Telefoon:+3250728124
Website:AZ Alma

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close