Klaar voor de volgende stap?

Vind hier alle vacatures!

/_images_upload/_tn_62d071c7b8e9b284.jpg
Werken in de gezondheidszorg ?

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_72f8a6ea58e73d02.jpg
Een nieuwe uitdaging ?
U vindt ze hier
/_images_upload/_tn_bbef31b62258919a.jpg
Werken in zorg en welzijn ?

Een sector vol kansen

/_images_upload/_tn_ff12ad9d66eb9611.jpg
Zorgen met

geest, hand en hart

Zorgbedrijf Meetjesland

Zorgbedrijf Meetjesland

Gegevens

Voorstelling van de organisatie
Zorgbedrijf Meetjesland gaat voluit voor integrale zorg. Voor zelfstandig wonende ouderen, voor wie een rusthuisopname te vroeg komt, maar die toch niet meer alleen thuis of in een onaangepaste woning willen of kunnen blijven zijn er onze serviceflats. Voor ouderen die niet langer zelfstandig kunnen wonen, bieden onze woonzorgcentra een thuisvervangende woon-, leef- en zorgomgeving.
Vestigingen
Woonzorgcentrum Ter Hollebeke ligt net buiten de dorpskern van Sleidinge en is goed bereikbaar met de bus. Het woonzorgcentrum telt 60 kamers opgesplitst in vier afdelingen met typisch Sleidingse straatnamen: Sanderus, De Seille, Mithrem en Steel. Deze laatste afdeling met leefgroepwerking is specifiek ingericht voor 16 dementerende bewoners.

Ter Hollebeke
Hooiwege 4 , 9940 Sleidinge
tel. 09 261 54 94

Woonzorgcentrum Ter Caele is gelegen in het centrum van Evergem en biedt plaats aan 94 ouderen en heeft een afzonderlijke afdeling met leefgroepwerking voor dementerende bewoners. Ter Caele zet zich volop in om de bewoners meer bewegingsvrijheid te geven en streeft naar een fixatievrije verzorging.

Ter Caele
Hoeksken 29 , 9940 Evergem
tel. 09 261 54 32

Woonzorgcentrum Ten Oudenvoorde is gelegen in het centrum van Ertvelde, naast de kerk. Het Woonzorgcentrum heeft vier identieke afdelingen met 21 kamers. Van deze 84 kamers zijn er vier voorbehouden voor kortverblijf. Een afdeling op het gelijkvloers, de Zonnestraat, is voorbehouden voor dementerende bewoners.

Ten Oudenvoorde
Hospitaalstraat 2 , 9940 Ertvelde
tel. 09 261 54 94

Het WZC Ter Leenen wil een huis zijn voor al zijn bewoners, familie, medewerkers en vrijwilligers. Met aandacht voor recente en belangrijke ontwikkelingen in de bejaardenzorg (palliatieve zorgen, belevingsgerichte begeleiding van dementerende bewoners, …) proberen het personeel en de vrijwilligers te streven naar zorg op maat voor elke bewoner. Er zijn 72 permanente verblijven en 4 kamers voor kortverblijf.

Ter Leenen
Graaf van Hoornestraat 26 , 9850 Nevele
tel. 09 371 54 00
Foto's

Informatie

Missie
Zorgbedrijf Meetjesland levert lokaal een brede waaier aan comfortabele, vernieuwende en toegankelijke zorg op maat voor ouderen en zorgbehoevenden in een vertrouwde omgeving.
Wij zijn een gezond, dynamisch en groeiend bedrijf met en voor enthousiaste en competente medewerkers.
Bedrijfsfilmpje

Cultuur bedrijf

Werknemers

Onze werknemers aan het woord
Hier komen de getuigenissen van uw personeelsleden

Adres gegevens

Adres:Sleidinge-Dorp 43
Postcode:9940
Stad:EVERGEM
Land:BE
Telefoon:+3292103070

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close