Mensen van de zorg: een dank aan medewerkers uit de zorg

Door: Bron: werkenindegezondheidszorg.be 26-1-2021

Categorieën
:
Zorg - kandidaat, Zorg - werkgever,

 

Werkenindegezondheidszorg.be heeft de traditie om jaarlijks de Vacaturekrant voor de Zorg uit te geven. 

Gestart als een initiatief tijdens de Week van de Verpleging (Oostende, 1992) is dit geëvolueerd naar een magazine (15 000 ex.) dat elk jaar aan laatstejaars en op opendeurdagen wordt verspreid.

De Coronacrisis maakt dat er in 2021 geen Vacaturekrant zal verschijnen. 

In de plaats hiervan werken we aan het initiatief ‘mensen van de zorg’, waarmee we promo maken voor het werken in de zorg en ook graag werkers in de zorg aan het woord laten.

 

Mensen van de zorg aan het woord

Aan het woord laten vatten we ruim op.  We geven zowel aan studenten en leerlingen uit zorgopleidingen, als aan werkers in de zorg spreekbuis via één van de volgende vormen:

 

 

U kan uw bijdrage gewoon doorsturen. De actie loopt tot 30 juni 2021.  De 100 meest sprekende verhalen (via gedicht, foto, dagboek,…) zullen online worden gepresenteerd. 

Daarnaast worden 50 teksten gebundeld in een verzorgde uitgave die na 30 juni  2021 zal verschijnen. Momenteel zijn we nog in onderhandeling met een uitgever hierover. Alle inzenders ontvangen hiervan een exemplaar.

Deelnemen  kan zowel individueel als met een team (klasgroep, afdeling, ...).

 

Bezorg je bijdrage aan  zorg@mensenwerken.be met vermelding van je naam, leeftijd, functie, eventueel team, organisatie waar je werkzaam bent.  
 

 

 


werkenindegezondheidszorg.be