Klaar voor de volgende stap?

Vind hier alle vacatures!

/_images_upload/_tn_62d071c7b8e9b284.jpg
Werken in de gezondheidszorg

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_72f8a6ea58e73d02.jpg
Een nieuwe uitdaging ?
U vindt ze hier
/_images_upload/_tn_bbef31b62258919a.jpg
Werken in zorg en welzijn

Een sector vol kansen

/_images_upload/_tn_ff12ad9d66eb9611.jpg
Zorgen met

geest, hand en hart

Snel zoeken

OCMW Malle

Info

Grootte van de organisatie
Onze ruim 250 medewerkers en talrijke vrijwilligers staan klaar om samen met de burger een oplossing te zoeken voor vragen, problemen of moeilijkheden.
Voorstelling van de organisatie
Malle is een rustige, landelijke gemeente van 5.200 hectare met twee dorpskernen, Westmalle en Oostmalle, die samen ongeveer 15.000 inwoners huisvesten. De geschiedenis van Malle gaat terug tot de 11e eeuw, waarbij de dorpskernen in 1977 werden herenigd onder de naam Malle.

De gemeente heeft verschillende karakters die elkaar aanvullen, met onder andere groene zones, residentiële wijken en een landelijk karakter door landbouwbedrijven.

Naast het landelijke karakter heeft Malle ook een bloeiende bedrijvigheid, met een belangrijke industriezone en diverse dienstverlenende instanties, waaronder scholen en zorginstellingen.

Het sociaal huis van Malle streeft naar het welzijn van alle inwoners, met toegankelijke dienstverlening en samenwerking tussen gemeente en OCMW. Het huis biedt diverse diensten aan, waaronder opvoedingspunten, wooninfopunten en pensioendiensten, en richt zich specifiek op kwetsbare groepen in de samenleving.

Daarnaast biedt Malle ook voorzieningen voor senioren, zoals het woonzorgcentrum 'ter Bleeke' en het lokale dienstencentrum 'de Ring'.

Deze staan allemaal op hun eigen manier ten dienste van de inwoners van Malle. We zijn een heel diverse werkgever. Ben je sociaal bewogen? Heb je een technische knobbel of een passie voor zorg? Ben je een kei in beleid of administratie? Sluit je aan bij ons team en laat jouw talenten tot hun recht komen. Zo maken we samen van Malle een aangename leefomgeving, waar rust en bedrijvigheid samengaan.
Vestigingen
gemeentehuis, Antwerpsesteenweg 246, 2390 (West)Malle

Werking

Visie en organisatiewaarden
Respect
We respecteren elkaars standpunten, elke stem telt. We behandelen iedereen op een gelijke, respectvolle manier. We werken inclusief en ontwikkelen initiatieven op maat. We dragen elkaar op handen.

Team Malle
Samenwerking staat centraal. We zijn een dynamisch team dat elkaar helpt. Samen werken we aan een aangename leefomgeving. We tonen begrip en steunen elkaar door dik en dun. Vertrouwen is de basis.

Ontwikkeling
Het is onze ambitie om de beste versie van onszelf te zijn, als organisatie en persoon. We streven naar persoonlijke groei, vooruitgang en optimalisatie. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel.

Engagement
We werken met goesting en enthousiasme. De organisatie betrekt de medewerker maximaal bij de opmaak van het beleid. Medewerkers zijn betrokken en verantwoordelijk: een gezamenlijk engagement.
Focus op meedenken
Met een brede kijk en kennis van zaken bereiken we resultaten, ook als het niet voor de hand ligt. Elke medewerker denkt mee vanuit oplossingen en elke partners wordt geduldig en positief benaderd.

Onze troeven

Extralegale voordelen
Hospitalisatieverzekering, Maaltijdcheques, Leasingovereenkomst
Personeelsbeleid
Onthaal van nieuwe medewerkers, Begeleiding en opvolging van medewerkers, Evaluatie van medewerkers, Talentenbeleid, Aandacht voor welzijn op het werk, Opleiding en vorming, Aandacht voor diversiteit
Bijkomende troeven
- Werken dicht bij huis, je hoeft geen lange files te trotseren.
- We houden rekening met een goede work/life balance.
- Naast hard werken is er ook tijd voor leuke dingen.

Medewerkers

Recente vacatures van OCMW Malle

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres gegevens

Adres:Blijkerijstraat 53
Postcode:2390
Stad:MALLE
Land:BE
Telefoon:+3233100535
Website:OCMW Malle

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close