Klaar voor de volgende stap?

Vind hier alle vacatures!

/_images_upload/_tn_62d071c7b8e9b284.jpg
Werken in de gezondheidszorg

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_72f8a6ea58e73d02.jpg
Een nieuwe uitdaging ?
U vindt ze hier
/_images_upload/_tn_bbef31b62258919a.jpg
Werken in zorg en welzijn

Een sector vol kansen

/_images_upload/_tn_ff12ad9d66eb9611.jpg
Zorgen met

geest, hand en hart

Snel zoeken

Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

Info

Grootte van de organisatie
WAAROM WERKEN BIJ HET WIT-GELE KRUIS ZO LEUK IS? - Samen met jouw fantastische collega's werk je in een (h)echt team. - Je biedt totaalzorg aan al jouw patiënten. - Je patiënten zijn je heel dankbaar omdat zij dankzij jouw goede zorgen langer in hun eigen leefomgeving kunnen blijven. - Je bouwt een vertrouwensband op met je patiënten die meestal langere tijd door jou verzorgd worden. - Je maakt deel uit van een organisatie die innovatief is, vertrouwen heeft in de competenties van al haar medewerkers en die bekommerd is om het welzijn van haar patiënten én medewerkers. - Je neemt zelf verantwoordelijkheid op en krijgt beslissingsbevoegdheid samen met de andere collega's in jouw team. - Je staat er nooit alleen voor. Je krijgt ondersteuning van een team van medewerkers op vlak van administratie, regelgeving, vorming en opleiding, materialenbeheer... De gespecialiseerde teams helpen jou bij verpleegtechnische zorgen. - Dankzij het Elektronisch Verpleegdossier op jouw tablet heb je de laatste info over je patiënten steeds bij de hand. Je houdt je patiëntendossiers bij op je tablet, waardoor papier overbodig wordt. - Je hoeft nooit 's nachts te werken. - Je beschikt over een eigen wagen, een groepsverzekering, een persoonlijke gsm, een extra verzekering tegen ongevallen in je privé-omgeving, bovenop je wettelijk loon met tal van toeslagen en maaltijdcheques. Pas afgestudeerd of reeds een zee aan ervaring? Je bent WELKOM bij Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen! Wil jij één van onze fantastische collega's worden? Ontdek snel wat we jou te bieden hebben.
Voorstelling van de organisatie
Het Wit-Gele is een organisatie voor thuisverpleging die provinciaal georganiseerd is.

Bij Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen werken onze thuisverpleegkundigen als autonome professionals en zetten de patiënt centraal in de kwalitatieve en verantwoorde verpleegkundige zorgrelatie. Ze zijn er voor de patiënten. Zij maken dit waar in samenwerking met een team van collega’s, de behandelende arts(en) en andere zorgverleners. Het Wit-Gele Kruis ondersteunt hen hierin actief en wendt de beschikbare middelen doelmatig en verantwoord aan in het voordeel van de patiënt.
Vestigingen
Ledeberg
Bedrijfsfilm

Werking

Missie/werking
We willen patiënten de kans geven om zo lang mogelijk, op een verantwoorde manier, in hun vertrouwde omgeving verzorgd te worden. We organiseren toegankelijke, kwaliteitsvolle en menswaardige thuisverpleging (continue, gecoördineerde en georganiseerde verpleegkundige zorg) met aanvullende diensten (zorgcentrale en personenalarmering ... ) en realiseren zo individuele totaalzorg op maat
Visie en organisatiewaarden
Onze thuisverpleegkundigen werken als autonome professionals en zetten de patiënt centraal in de kwalitatieve en verantwoorde verpleegkundige zorgrelatie. Ze zijn er voor de patiënten. Zij maken dit waar in samenwerking met een team van collega’s, de behandelende arts(en) en andere zorgverleners. Het Wit-Gele Kruis ondersteunt hen hierin actief en wendt de beschikbare middelen doelmatig en verantwoord aan in het voordeel van de patiënt.

Het Wit-Gele Kruis heeft in juni 2016 drie nieuwe visieteksten opgesteld omtrent volgende onderwerpen: de nieuwe eerste lijn, een flexibele Hub-organisatie in de wereld van de zorg; visie op de opdracht van de eerstelijnsverpleegkundige in het Wit-Gele Kruis; een nieuw financieringsmodel voor de thuisverpleging.

Deze visie toetsen in twee richtingen:
Naar medewerkers en patiënten, die hun eigen insteek kunnen geven, zodat de visie
ook wordt verrijkt door de ervaring op het veld.
Naar onze stakeholders (huisartsen, ziekenhuizen, ziekenfondsen, ...). Zonder de
eigenheid van de initiële visietekst te verliezen, in debat gaan met onze partners,
zodat het resultaat kan fungeren als tool om de (transmurale) samenwerking te
bevorderen en vorm te geven.

Onze troeven

Medewerkers

Medewerkers
GETUIGENISSEN

Tracy werkt in de zorgcentrale van Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen. Ze is erg opgetogen over de persoonlijke kaart die je als Wit-Gele Kruis medewerker ontvangt en waarmee je geniet van uitzonderlijke kortingen en diensten.
Tracy: "Het aanbod kortingen en voordelen is groot. Ik bestel via mijn voordelenkaart tickets voor pretparken, de cinema, maar ook kortingsbonnen voor Dreamland, Brantano en JBC. Dat is altijd handig!"

Jasmine werkte als jobstudente bij Wit-Gele Kruis. De patiënten wisten dat ze een jobstudente was en ze reageerden unaniem positief.
Jasmine: "Het raakte me dat de patiënten zo dankbaar waren. Ik vond het ook prachtig om de mensen, arm of rijk, dik of dun, met om het even welke problematiek, te kunnen verzorgen in hun thuisomgeving. Je voelt echt waardering, je voelt je welkom."

Verpleegkundigen Annemie en Marleen zitten bij de Mobiele Equipe, dat is het team dat instaat om zieke collega's te vervangen en zo een continue zorg garandeert. Waarom kozen ze hiervoor?
Marleen: "Net omdat het zo'n afwisselend werk is. Deze job verruimt me."

Annemie: "Ik heb, net als Marleen, nood aan veel afwisseling, dus dan zit ik in de Mobiele Equipe op mijn plaats. Dat zal mijn zin voor avontuur zijn!" (lacht)

Kelly vertelt met veel enthousiasme over haar job. In augustus 2015 zat ze nog op de schoolbanken en behaalde ze haar diploma. Amper 2 weken later, september 2015, zat ze te glunderen op onze onthaaldag voor nieuwe collega's in Gent. We blikken terug op haar eerste werkjaar bij Wit-Gele Kruis.
De eerste werkdag herinnert Kelly zich nog goed. “We kregen heel veel uitleg op de onthaaldag in het kantoor in Gent. Ook het directieteam kwam zich voorstellen. Dat vond ik knap van hen! Alle praktische zaken waren in orde: we startten voor het eerst onze tablet en onze gsm op, mijn auto stond klaar. Ik kon de baan op! De onthaalmap die ik toen kreeg, ligt nog steeds in mijn auto. Handig om bij te hebben. Ik vul ze ook aan met alle powerpointpresentaties van interne vormingen die ik volg.
Bij elke nieuwe werkgever, in elke nieuwe job moet je in het begin doorzetten. Nu ik ingewerkt ben, vind ik mijn job nog leuker! Waar ik aanvankelijk twijfelde over autonoom kunnen werken, heb ik nu veel voldoening wanneer ik iets opgelost of geregeld heb!”

Adres gegevens

Adres:Jenny Tanghestraat 2
Postcode:9050
Stad:GENT (LEDEBERG)
Land:BE
Telefoon:+3292358530

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close