Klaar voor de volgende stap?

Vind hier alle vacatures!

/_images_upload/_tn_62d071c7b8e9b284.jpg
Werken in de gezondheidszorg

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_72f8a6ea58e73d02.jpg
Een nieuwe uitdaging ?
U vindt ze hier
/_images_upload/_tn_bbef31b62258919a.jpg
Werken in zorg en welzijn

Een sector vol kansen

/_images_upload/_tn_ff12ad9d66eb9611.jpg
Zorgen met

geest, hand en hart

Snel zoeken

NV De Molen - WZC Brembloem en Residentie Stuivenberg te Evergem

NV De Molen - WZC Brembloem en Residentie Stuivenberg te Evergem

Info

Grootte van de organisatie
De organisatie en de kwaliteit van de verzorging worden toevertrouwd aan ervaren en evenwichtige artsen en verpleegsters. Met het activiteitenprogramma willen we al onze bewoners tevreden stellen, op basis van hun wensen en mogelijkheden, en dit het hele jaar door. Vivalto Home hecht veel belang aan het respect voor de bewoners.
Voorstelling van de organisatie
Vivalto Home biedt onafhankelijke, afhankelijke of dementerende bejaarden een netwerk van rust- en verzorgingshuizen of serviceflats. Onze belangrijkste missie is gericht op een combinatie van levens- en verzorgingskwaliteit.

Geschiedenis
De onderneming Vivalto Home Belgium werd opgericht op 18 mei 2009 op initiatief van meerdere Belgische en Franse investeerders, vooral afkomstig uit de sector van rusthuizen. Sindsdien heeft de groep meerdere rusthuizen in Wallonië en Brussel overgenomen met de bedoeling ze te ontwikkelen en hun expertise te delen. Met onze groep willen wij de duurzaamheid bieden die nodig is om de maatschappelijke uitdaging aan te gaan die het gevolg is van de hogere levensverwachting.
Vestigingen
Brembloem
Patrijzenstraat 112
9940 Evergem

T. 09/296.39.00

E-mail:
administratiebrembloemstuivenberg@vivaltohome.com

Residentie Stuivenberg
Elslo 44-48
9940 Evergem

T. 09/253.12.67
F. 09/253.09.07
Bedrijfsfilm

Werking

Missie/werking
De belangrijkste missie van Vivaltohome is het ontwikkelen van kleine structuren om de duurzaamheid ervan te garanderen.
Op die manier kunnen wij beter voldoen aan de behoeften van de bewoners en kunnen wij beantwoorden aan de door de federale en regionale overheidsinstanties op te leggen.
Het is op de expertise van deze medewerkers en partners die zijn erkend in hun sector, dat Vivalto Home steunt om haar knowhow op te bouwen.
Visie en organisatiewaarden
In al onze huizen en in verschillende domeinen (animatie, voeding, contact tussen generaties, diensten ...) werden talrijke projecten op touw gezet in nauwe samenwerking met onze bewoners. Via deze dynamiek kunnen onze rusthuizen een einde maken aan de eenzaamheid en mensen helpen plezier te vinden in een ander soort leven.
De kwaliteit van het onthaal en de zorg die we bieden evolueert voortdurend en er zijn talrijke ontwikkelingsprojecten in voorbereiding.

We zullen alles in het werk stellen zodat al onze rusthuizen zich ontplooien omdat "we moeten leven en niet gewoon bestaan"

Onze troeven

Medewerkers

Medewerkers
Hier komen de getuigenissen van alle uw werknemers en/of personeelsleden

Adres gegevens

Adres:Patrijzenstraat 112
Postcode:9940
Stad:EVERGEM
Land:BE
Telefoon:+3292963900
Fax:+3210843710

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close