Klaar voor de volgende stap?

Vind hier alle vacatures!

/_images_upload/_tn_62d071c7b8e9b284.jpg
Werken in de gezondheidszorg

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_72f8a6ea58e73d02.jpg
Een nieuwe uitdaging ?
U vindt ze hier
/_images_upload/_tn_bbef31b62258919a.jpg
Werken in zorg en welzijn

Een sector vol kansen

/_images_upload/_tn_ff12ad9d66eb9611.jpg
Zorgen met

geest, hand en hart

Snel zoeken

Triamant

Triamant

Info

Vestigingen
Onze eerste Triamantsite is gelegen in Haspengouw. Daarnaast bouwt Triamant aan drie nieuwe sites in Geluwe, Ronse en Aunove. Waar wilt u straks wonen en leven? Midden in de Haspengouwse natuur met zijn prachtige fruitboomgaarden, in het landelijke Geluwe, in het levendige Ronse of het rustige Aunove?

Het landelijke Geluwe, gelegen tussen Ieper en Kortrijk, combineert een krachtige geschiedenis met mooie natuur en stadsdynamiek. De bijzondere Sint-Dionysiuskerk geeft het dorpscentrum haar historische karakter.

Triamant Geluwe
Wervikstraat 41, 8940 Geluwe
T. 056 455 444
geluwe@triamant.be

Triamant ligt op een prachtige locatie midden in de Haspengouwse natuur met zijn kenmerkende glooiende landschap. Velm, een deelgemeente van Sint-Truiden, is een klein woondorp midden in de fruitstreek.

Triamant Haspengouw
Halingenstraat 76, 3806 Sint-Truiden
T. 011 886 885
haspengouw@triamant.be

Sint-Maria-Oudenhove ('Aunove' in de volksmond), een deelgemeente van Zottegem, is een pittoresk dorpje aan de voet van de glooiende Vlaamse Ardennen. Deze Poort van de Vlaamse Ardennen biedt natuurliefhebbers en actievere recreanten een waaier aan mogelijkheden.

Triamant Aunove
Faliestraat 1, 9620 Zottegem
T. 09 311 10 00
aunove@triamant.be

Ronse, een levendige en gezellige stad vlakbij de taalgrens, vormt het hart van de Vlaamse Ardennen. In de stadsrand is het aangenaam flaneren langs de prachtige art decopanden en statige herenhuizen die herinneren aan het glorierijke textielverleden van Ronse.

Triamant Ronse
Ninovestraat 161, 9600 Ronse
T. 055 311 300
ronse@triamant.be

Werking

Missie/werking
Onze missie

Triamant staat voor de creatie en aansturing van gastvrije, levende buurten waar levenslang wonen mogelijk is voor jong en oud, de focus ligt op autonomie en vitaliteit en professionele zorg op maat 24/7 beschikbaar is.

Onze missie in de zorg

Triamant wil een vernieuwende en vooruitziende organisatie zijn, die een kwaliteitsstempel kan drukken op de ouderenzorg, doordat zij actief de samenhang tussen de domeinen huisvesting, zorg en welzijn bevordert. De basis hiervoor wordt gevormd door de implementatie van zelfontwikkelde, innovatieve woonzorgmodellen, waarbij de echte noden, behoeften en wensen van ouderen steeds het centrale uitgangspunt vormen.

Triamant wil ouderen gemoedsrust geven door op economisch vlak te voorzien in betaalbare, flexibel innovatieve architectuur volgens de “meegroeiwonen”-principes en een rendabele uitbating van woonzorgvoorzieningen. Als waardegebonden organisatie laat Triamant zich leiden door respect, solidariteit, empowerment en samenwerking met bewoners, familie, medewerkers en partners.

Triamant wil met professionele medewerkers, door blijvende luisterbereidheid en leergierigheid, garant staan voor kwaliteitsvolle, geïntegreerde zorg- en dienstverlening. Op sociaal vlak wenst Triamant, door de realisatie van uitgebreide ontmoetingsmogelijkheden, het stimuleren van de intergenerationele solidariteit, sociale participatie en integratie, te komen tot een toename van de kwaliteit van leven.
Visie en organisatiewaarden
Over de generaties heen.

Triamant overschrijdt leeftijd en gezinssituatie. Van senioren en jonge gezinnen tot koppels en alleenstaanden: Triamant denkt over de generaties heen en is er voor iedereen, met speciale aandacht voor ouderen. Dankzij de boeiende mix van oud en jong ontstaat er een hechte, warme gemeenschap.
Bedrijfsfilm

Onze troeven

Medewerkers

Medewerkers
Hier komen alle getuigenissen van al uw werknemers

Adres gegevens

Adres:Parklaan 55 bus 24
Postcode:2300
Stad:TURNHOUT
Land:BE
Telefoon:+3214401901
Fax:+3280024555
Website:Triamant

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close