Klaar voor de volgende stap?

Vind hier alle vacatures!

/_images_upload/_tn_62d071c7b8e9b284.jpg
Werken in de gezondheidszorg

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_72f8a6ea58e73d02.jpg
Een nieuwe uitdaging ?
U vindt ze hier
/_images_upload/_tn_bbef31b62258919a.jpg
Werken in zorg en welzijn

Een sector vol kansen

/_images_upload/_tn_ff12ad9d66eb9611.jpg
Zorgen met

geest, hand en hart

Snel zoeken

AZ Alma

AZ Alma

Info

Grootte van de organisatie
In AZ Alma zijn dagelijks 120 artsen, 1.290 medewerkers en 175 vrijwilligers aan de slag om onze patiënten met de beste zorgen te omringen. Daarvoor zetten we ons 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 in. Maar het kan altijd beter en misschien heeft u wel een idee of een voorstel om ons mee te helpen onze zorg nog te verbeteren. Of misschien wilt u gewoon een (leuke) ervaring meedelen over uw verblijf of dat van een familielid in AZ Alma?
Voorstelling van de organisatie
Zorg met een hart

vzw AZ Alma is een fusieziekenhuis gelokaliseerd in de regio Meetjesland. Dagelijks staan meer dan 1320 medewerkers en meer dan 120 artsen in voor het verlenen van deskundige en gastvrije ‘zorg met een hart’, waarbij respect, vertrouwen en toegankelijkheid zeer hoog in het vaandel staan.

Patiëntencomfort

AZ Alma staat bekend om haar warme, vriendelijke en huiselijke sfeer. Dit familiale karakter wil AZ Alma niet alleen behouden, maar ook nog verder uitbreiden. Ons nieuwe ziekenhuis aan de Ringlaan in Eeklo staat dan ook volledig in het teken van maximaal patiëntencomfort. Maar patiëntencomfort is méér dan enkel een warme en gezellige kamer. Het betekent ook kwaliteitsvolle dienstverlening en de geruststelling dat het ziekenhuis voortdurend investeert in de aller-modernste technologieën, waarbij het welzijn van de patiënt steeds voorop staat.

Maximaal zorgaanbod

AZ Alma heeft 442 erkende bedden, verspreid over 18 diensten. De voornaamste hospitalisatiediensten zijn beweging, heelkunde, oncologie, zenuwstelstel, geriatrie, pediatrie, materniteit, sp neurologie, sp locomotoriek en intensieve zorgen. Daarnaast beschikt het ziekenhuis ook over meer dan 62 bedden in daghospitalisatie. Vanzelfsprekend zijn alle courante medische en paramedische specialismen aanwezig in het ziekenhuis.

Wil ook jij deel uitmaken van ons team?

Als nieuw modern ziekenhuis is AZ Alma steeds op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers, die zich dagelijks willen inzetten voor onze patiënten. In ons ziekenhuis kan je onder andere genieten van:

verloning cfr. IFIC-classificatie
een bespreekbare jobtime
overname van relevante anciënniteit
een door de werkgever betaalde hospitalisatieverzekering (onmiddellijke aansluiting bij contract van onbepaalde duur, aansluiting vanaf 6 maanden anciënniteit bij contracten van bepaalde duur of vervangingscontracten)
een inspirerende en moderne werkomgeving
ruime opleidingsmogelijkheden
aangepaste begeleiding voor startende werknemers
vlotte bereikbaarheid (ook met het openbaar vervoer)
gratis en voldoende parkeermogelijkheden
bedrijfsrestaurant, gratis koffie, soep, water
kortingplatform
Wij hechten belang aan een gelijke kansenbeleid bij onze rekrutering en selectie: Kwaliteiten zijn voor ons belangrijker dan leeftijd, geslacht, geaardheid, handicap, etnische afkomst of nationaliteit.
Vestigingen
Algemeen Ziekenhuis Alma

Ringlaan 15
9900 Eeklo
T 09 310 00 00
E info@azalma.be

Polikliniek AZ Alma Sijsele

Gentse Steenweg 132
8340 Sijsele - Damme
T 050 67 26 33
E info@azalma.be
Bedrijfsfilm

Werking

Missie/werking
Wij willen u als patiënt graag inzage geven in de kwaliteit van onze zorg door een aantal resultaten beschikbaar te maken op onze website. Niet alle indicatoren uit het VIP2 project zijn reeds vrijgegeven voor publicatie; het is immers ons beleid om de beschikbare indicatoren eerst intern te bespreken met de betrokken zorgverleners en daarna pas op de eigen website van AZ Alma te publiceren.

Onze troeven

Medewerkers

Medewerkers
Hier komen alle getuigenissen van al uw personeelsleden en werknemers

Adres gegevens

Adres:Ringlaan 15
Postcode:9900
Stad:EEKLO
Land:BE
Telefoon:+3293100127
Website:AZ Alma

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close